سیمیلاتور و …
نوشته شده توسط admin در دسته مفاهیم پایه | بدون نظر
امروزه گسترش تکنولوژی به یاری همه آمده منجمله مدلر ها
به شدت توصیه می کنیم قبل از هرگونه پرواز با تنه ای که تهیه کرده اید نسبت به تهیه سیمیلاتور مدل اقدام کنید
سیمیلاتور یا شبیه ساز به اصطلاح (هرچند غلط ) به مجموعه ای حاوی نرم افزار شبیه ساز و دستگاهی مشابه فرستنده گفته می شود که معمولا با کابل یو اس بی در اتصال به کامپیوتر به شما امکان تمرین پرواز مدل را در فضایی مجازی ارائه می کند.
نرم افزار های پیشرفته تنوع فراوانی در خصوص انواع تنه های هواپیما ، گلایدر و هلیکوپنر دارند و زمین های پرواز مختلف و متفاوتی را در اختیار مدلر می گذارند ، تغییر شرایط سرعت و وزش باد ، تابش خورشید و پرواز درشب ، زمین های پست و مرتفع و هموار ، باند های استاندارد و عادی و غیر متعارف ، آزمون های مختلف و از همه مهمتر آموزش تیک آف و لندینگ و مانورهای مختلف را نیز شامل میشود.تغییر مختصات فنی و حتی امکان تغییر در شرایط کارکرد و طراحی تنه در کنار امکان طراحی زمین پرواز با امکان ایجاد موانع مورد دلخواه نیز از مزایای جالب نرم افزار ریل فلایت می باشد .
نرم افزار های متداول در زمینه مدل عبارتند از FMS و (G(G3 ,G4,G4.5,G5 مربوط به
کمپانیReal flight و aerofly5 و …
نسخه اصلی نرم افزار Real flight و دستگاه اصلی حوالی ۲۰۰ تا ۲۲۰ دلار قیمت دارد و معمولا در ایران با سفارش قابل تهیه است لیکن متاسفانه (مانند کلیه نرم افزار ها همانند ویندوز) نسخه رمز گشوده شده و دستگاه های کنترل چینی مربوطه حوالی ۶۰ تا ۸۵ هزار تومان قابل ابتیاع است .
از بدترین مسائل نسخه قفل شکسته اینست که قابل اتصال به سرور اصلی نبوده و اطلاعات آن بروز نشده و قابل گسترش نیست لیکن برای مدلرها همین هم در ایران غنیمت است.
از مسائل معنوی مربوطه اگر بگذریم نرم افزار G4 و نسخه های بعدی آن کاملا مشابه سازی و قرینه واقعیت تهیه شده است (به نظر ما در نهایت ۶۰% سازگاری با واقعیت دارد ) لیکن در ۳ مورد نتایج استفاده از آن عالی است :
۱ – برای کسانی که تازه کار هستند و باید قبل از پرواز واقعی مفصل با آن تمرین کنند تا استیک زدن و فرامین را بشناسند و ملکه ذهنشان شود .
۲ – برای کسانی که بلند شدن و فرود آمدن ، استفاده از فرامین الویتور ، الوران و شهپرها و استفاده از رادر را به خوبی یاد گرفته اند و در پرواز با آن مشکلی دیگر ندارند و شروع می کنند به تمرین مانور های مختلفی همچون : نایف ایج ، استال اسپین ، رول ، ریورسز فلای و بسیار بسیار مانور های مفصل دیگر که در مفاهیم پیشرفته و در بخش مانور ها ذکر شده است .
۳- برای کسانی که قصد خرید دارند و اقبال یاریشان کرده و مشابه تنه ای را که می خواهند تهیه کنند در سیمیلاتور یافت می شود و می توانند قبل از خرید پرواز آن را سیر کرده و با آن تمرین کنند و بالطبع با اطمینان خرید کنند یا حتی از خرید منصرف شوند .
یادآوری میشود بسیاری از دسته های کنترل داری پورت مخصوصی هستند که با کابل مربوط به خودشان به پورت یو اس بی کامپیوتر وصل می شوند. صاحبان این گروه از فرستنده ها نیازی به تهیه دسته مجزا ندارند و با تهیه نرم افزار استفاده از سیمیلاتور برایشان مقدور می شود